• Škola v prírode - 2. deň

          • Po včerajšej kráľovskej korunovácii sa nám dnešný deň vydaril. Krásne slnečné počasie nás sprevádzalo počas celého dňa naplneného bohatým programom. V dopoludňajších hodinách si deti vyskúšali kráľovské remeslá. Najviac sa im darilo v lukostreľbe, kde si vystrieľali tri tramptáre. Po úspešných nákupoch vytúžených suvenírov sme sa vybrali vyslobodiť rozprávkové bytosti na ceste rozprávkovým lesom. Už teraz sa tešíme na večerný program, Tipovačku.

          • 🔊 OZNAM 🔊

          • Dňa 16. mája 2022 (pondelok) bude vyučovanie prebiehať v skrátenom režime (podľa platného rozvrhu) z dôvodu školenia všetkých pedagogických zamestnancov ZŠ s MŠ Tekovská Breznica.

            Prevádzka ZŠ:

            1. hodina - 7.50 - 8.25

            2. hodina - 8.35 - 9.10

            3. hodina - 9.25 - 10.00

            4. hodina - 10.10 - 10.45

            5. hodina - 10.50 - 11.25

            6. hodina - 11.35 - 12.10

            ŠJ bude v prevádzke.

            ŠKD nebude v prevádzke.

            Činnosť MŠ bude len do 12.00 hod..

            🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

            Závoreň vám oznamujeme, že dňa 16. 05. 2022 bude 🚂 uzávierka železničného priecestia 🚂 SP 0775 na ceste C-III/2511 spajajúca obec Orovnica s obcou Tekovská Breznica v čase od 7.00 hod. do 19.00 hod.. Obchádzková trasa bude cez obec Brehy.

            Pred začiatkom vyučovanie bude priecestie ešte priechodné, po vyučovaní bude pre deti ZŠ - Orovnica zabezpečený doprovod k priecestiu zamestnancom ZŠ a následný odvoz zabezpečený zamestnancami OÚ Orovnica. V prípade akýchkoľvek otázok týkajúcich sa odvozu žiakov na Orovnicu, kontaktujte pani starostku Orovnice Mgr. Katarínu Forgáčovú na t.č. 045/6856655, 0910 856 655. 

          • Škola v prírode - 1. deň

          • Prvý deň v škole v prírodeTramptária dnes privítala našich tretiakov a štvrtákov. Pri prechádzke príjemným prostredím mohli vidieť rozprávkovú dedinku HABAKUKY,  spoznali svojich animátorov, s ktorými sa pripravujú na kráľovskú korunováciu.

          • 🇸🇰 Slovenskô ako maľované 🇸🇰 - nový projekt spoločnosti Lidl

          • Milí naši žiaci, rodičia a priatelia školy!

            Spoločnosť LIDL vyhlásila nový projekt pod názvom Slovenskô ako maľované, ktorý je zároveň spojený so súťažou Vyhraj IT techniku pre svoju školu.

            Všetky školy sú rozdelené podľa počtu žiakov do jednotlivých súťažných kategórií.

            Naša škola je zaradená do 3. kategórie.

            Súťaž začala 2.5.2022 a trvá až do 30.6.2022.

            Každý jeden zákazník získa za nákup nad 20 € pri pokladni balíček s nálepkami do knižky Slovenskô ako maľované a rovnako aj hlasovaciu kartičku s jedinečným kódom. Prostredníctvom kódu na tejto hlasovacej kartičke má zákazník možnosť odovzdať svoj hlas škole, ktorú chce podporiť.

            V 3. kategórii škola s najvyšším počtom hlasov získa IKT techniku podľa vlastného výberu - až do výšky 15 000 €.

            Prihlásiť sa môžete na stránke https://malovaneslovensko.lidl.sk/sutaz, kde si nás vyhľadáte pod názvom obce Tekovská Breznica a následne vyberiete našu školu Základná škola s materskou školou Tekovská Breznica.

            Prosíme Vás, podporte našu školu, len s Vašou pomocou môžeme túto súťaž vyhrať.

            Už raz sa nám to spoločne podarilo.

            V mene všetkých žiakov Vám vopred ďakujeme!

          • Slovenská žiačka korfbalová liga - 2. kolo

          • Dnes naši žiaci reprezentovali školu v Prievidzi, kde sa uskutočnila Slovenská korfbalová liga žiakov. Viac ako 200 hráčov bojovalo v piatich vekových kategóriách o body, ktoré budú zosumarizované v júni na poslednom kole v Nitre. Naši žiaci si dnes vybojovali krásne 4. miesto.

            Patrí im veľká pochvala za ich dnešný výkon.

            Boli ste úžasní a sme na vás hrdí !!!!!

          • Štafetový beh o pohár primátora mesta Nová Baňa, 28. ročník

          • Dňa 6.5.2022 sa naši žiaci zúčastnili štafetového behu v zložení:

            Paula Sučanová, Mária Zigová, Patrik Bartoš, Samuel Vlčko, Mário Mihálik, Martin Zigo a Filip Podhorský. Za účasť si zaslúžia pochvalu a uznanie, nakoľko zúčastniť sa takejto športovej aktivity po náročnej dobe so zameraním na fyzickú prípravu a kondičku nie je vôbec jednoduché.

            Boli ste super !!!

          • 🍀 Krajské kolo Sládkovičova Radvaň🍀

          • Dnes sa náš žiak Patrik Zima (6. ročník) zúčastnil krajského kola v umeleckom prednese poézie a prózy Sládkovičova Radvaň v Banskej Bystrici. Síce sa neumiestnil na žiadnom mieste, ale veľkým úspechom je už to, že sa dostal až tak ďaleko a reprezentoval našu školu.

            Paťko, bol si výborný!!!

          • Veľa šťastia ...

          • MILÍ DEVIATACI, VEĽA ŠŤASTIA NA PRIJÍMACÍCH SKÚŠKACH, NECH VÁM VŠETKO DOPADNE ČO NAJLEPŠIE, BUDEME VÁM VŠETKÝM DRŽAŤ PALCE🍀